Pokličite takoj

  • 040 662 970
  • info@prodigi-instalacije.si
ADAPTACIJE STANOVANJ PRENOVA KOPALNIC CENTRALNO OGREVANJE ELEKTRO INŠTALACIJE PLIN SERVIS SERVIS BOJLERJEV KONTAKT

Prenova kopalnic

Koristne informacije

Pri obnovi kopalnice je največkrat potrebno zamenjati kompletno podometno vodovodno in električno inštalacijo. Potrebno je tudi predvideti kje stali vgradni elementi. Po zaščiti pohištva in tal navadno sledi demontaža obstoječih elementov ( keramične ploščice, kopalna kad ali tuš, omet…).

Odstranimo tudi staro vodovodno inštalacijo in v večini primerov nato sledijo izvajalna dela. Po potrebi napeljemo tudi električno inštalacijo. Sledi vgradnja tuša ali kopalne kadi in na koncu polaganje keramičnih ploščič.

Pri polaganju keramičnih ploščic je potrebno poznati površino, saj le tako pravilno izberemo stenske in talne ploščice. Prav pri slednjih je potrebno upoštevati sestavo, trdoto in stopnjo hrapavosti (protidrsnost). Po želji naši strokovnjaki tudi svetujejo pri izbiri veznih materialov tako za notranje, kot zunanje prostore. Svetujemo tudi izbiro stenskih in talnih zaključnih sistemskih profilov in diletacij, na ta način zaščitimo robove ploščic pred mehanskimi poškodbami in povečamo lepši izgled prostora.

Pomagamo vam tudi pri izbiri kopalniškega pohištva in kopalniških radiatorjev. Pri kopalniškem pohištvu je pomembna predvsem vrsta materiala in kvaliteta obdelave površine. Svetujemo vam tako glede na uporabnost kot tudi glede najboljše izrabe prostora. Imamo velik izbor kopalnih kadi, tuš kabin in tuš kadi.

Pri adaptaciji kopalnice uporabljamo material, ki ustreza primernim higienskim zahtevam, je tehnično skladen in ekološko neoporečen. Za sabo kopalnico pospravimo in poskrbimo, da pri delu prah ne doseže drugih bivalnih prostorov.