Pokličite takoj

  • 040 662 970
  • info@prodigi-instalacije.si
ADAPTACIJE STANOVANJ PRENOVA KOPALNIC CENTRALNO OGREVANJE ELEKTRO INŠTALACIJE PLIN SERVIS SERVIS BOJLERJEV KONTAKT

Plin servis

Koristne informacije

Prodigi d.o.o, opravlja servise ter preventivne preglede plinske inštalacije tako pri gospodinjstvih, ki uporabljajo jeklenke kot tudi mestni plinovod, zemeljski plin ali plinohram. Kljub temu, da so zastarele plinske inštalacije še vedno povzročitelj mnogih nesreč, se ljudje še vedno ne zavedajo kako pomembno je, da redno menjamo plinsko cev in plinski regulator, saj tako poskrbimo za varno uporabo plinskega štedilnika.

Preventivni pregledi so priporočljivi na obdobje dveh let. Pri nas vam pregledamo in ocenimo stanje plinske cevi in plinskega regulatorja. Opravimo test plinotesnosti, zamenjamo vsa tesnila in prečistimo šobe (dize) in gorilnike. V primeru, da ugotovimo, da je kakšen del plinske inštalacije potreben zamenjave, pa vam visoko usposobljeni serviserji to tudi opravijo. Material, ki ga uporabljamo je visoke kvalitete in zato vam tudi nudimo garancijo na opravljeno storitev. Plinska cev in plinski regulator imata dobo 5-ih let in po preteku jih je potrebno zamenjati, saj je naša napeljava izpostavljena različnim dejavnikom kot so potisk, toplota, mraz, vlaga in je možnost dotrajanega materiala ter posledično uhajanja plina iz leta v leto večja. Prav tako je za pravilno delovanje plinskega štedilnika pomembno prečistiti šobe (dize) in gorilnike, saj se ob dnevni uporabi umažejo in čez določen čas ne gorijo več optimalno.

Kljub temu, da je v zadnjem času vse več govora o tem, da je plin nevaren, temu ni tako. Glavni vzrok za nesreče je predvsem človeška malomarnost in pa zastarela plinska inštalacija. V primeru, da redno pregledujemo in imamo plinsko napeljavo v roku veljavnosti je vsak strah popolnoma odveč.

Naše podjetje se poleg zgoraj omenjenega ukvarja tudi s priklopi štedilnikov, ponujamo pa tudi originalne nadomestne dele za vse tipe štedilnikov, ter zastopamo oziroma dobaljamo štedilnike vseh vrst znamke Gorenje.