Pokličite takoj

  • 040 662 970
  • info@prodigi-instalacije.si
ADAPTACIJE STANOVANJ PRENOVA KOPALNIC CENTRALNO OGREVANJE ELEKTRO INŠTALACIJE PLIN SERVIS SERVIS BOJLERJEV KONTAKT

Centralno ogrevanje

Koristne informacijeRadiatorji so še vedno najbolj razširjena oblika, ki jo uporabljamo za ogrevanje v naših domovih. So del centralnega ogrevalnega sistema. Ponudba radiatorjev se je v novejšem času zelo razširila, zato je potreben dober premislek oziroma nasvet strokovnjaka kaj bi bila najboljša izbira za določeno gospodinjstvo iz vidika optimalnega delovanja in izkoristka. Pomemben je tudi njihov estetski izgled, da se čim bolj neopazno vključijo v preostali izgled stanovanja.

Ogrevanje z radiatorji deluje po principu segrevanja zraka, ki zaradi temperaturnih razlik kroži po prostoru. Temperaturo lahko uravnavamo preko sobnega termostata ali preko termostatskih ventilov oz. glav. Radiatorji se izbirajo glede na njihov izgled, obliko ali material. Najbolj pogosta izbira so aluminijasti ali klasični, veliko gospodinjstev pa uporablja tudi stenske cevne radiatorje, ki so primerni za kopalnice, saj so primerni tudi za obešanje brisač.

Naši strokovnjaki so vam na voljo za svetovanje, ter strokovno montažo radiatorjev primernih za vaš bivalni prostor po ugodnih cenah in kvalitetni izdelavi. Pokličite nas ali nam pišite po elektronski pošti in si zagotovite najbolj optimalno rešitev.